Cachet de Cire is de ideale uitvalsbasis voor food liefhebbers die op zoek zijn naar meerwaarde. Een moderne intieme setting de ideale basis vormt om te relaxen en bij te tanken met eerlijke no-nonsense gerechten en heerlijke wereldwijnen.
Chef Greet Verbeeck serveert hier naast klassiekers ook eigentijdse interpretaties en unieke smaakcombinaties. De basis is Frans-Italiaans die verrijkt wordt met elementen en kruiden vanuit de hele wereld. Deze kwaliteit wordt dan ook jaarlijks gewaardeerd in Gault Millau (dit jaar 13,5 op 20) en Bistronomie. Kortom een echte aanrader!
Zalig overnachten
Naast een verfijnde keuken, biedt Cachet de Cire ook plaats aan toeristen die de stad willen ontdekken. Zo hebben zij drie kamers ter beschikking in de gezellige Bed & Breakfast boven het restaurant.
Contact
Guldensporenlei 23
2300 Turnhout
E. info@cachetdecire.be
M. +32 (0)472 554 213
Vrijdag, zaterdag, zondag, maandag 18u – 22u