11 x lokaal shoppen voor haar in Turnhout

Wie gaat er nu niet graag op zoek naar dat ene unieke stuk voor in de kledingkast? Turnhout heeft een uniek aanbod aan lokale ondernemers die jullie met open armen ontvangen. Je vindt hier de leukste kleding, accessoires en juwelen die mee zijn met de trends.

Daarom hieronder 10 tips met sfeervolle boetiek winkels voor haar die stiekem allemaal zo tof zijn dat het lastig is om te kiezen. Succes!

Stien boetiek is een klein boetiekje in het hartje van Turnhout. Hier shop je in een uniek en warm interieur en met persoonlijke service. Je vindt hier de leukste kleding, accessoires en juwelen die mee zijn met de trends.

Adres Leopoldstraat 17, 2300 Turnhout

ROUTE

2. By Lenz

By Lenz is een leuke fashion & lifestyle store in het hart van de stad. Op enkele meters van de Grote Markt te Turnhout kan je de leukste outfits en accessoires terugvinden van jumpsuits tot comfy sets.

Adres Herentalsstraat 2, 2300 Turnhout

ROUTE

3. Country

Country is al bijna 30 jaar een fenomeen in hartje Kempen. In de Turnhoutse Gasthuisstraat vinden zowel stijlvolle volwassenen als de hippe jeugd hun nieuwe kledingstuk tussen de topmerken en hippe nieuwkomers.

Adres Gasthuisstraat 52, 2300 Turnhout

ROUTE

4. Campus

Met veel passie voor mode biedt Campus ieder seizoen opnieuw een ruime keuze aan van topmerken in verschillende stijlen en met veel oog voor de laatste nieuwe trends voor jong en oud. Campus is er voor hedendaagse dames en jongedames, die er van genieten om op-en-top vrouw te zijn!

Adres Patersstraat 52, 2300 Turnhout

ROUTE

5. Julie All Fashion

Jullie All Fashion heet jullie van harte welkom in hun Experience Store. Op deze nieuwe locatie blijven ze onze klanten verwennen en staat hun team elke dag met een brede glimlach klaar. Steeds streven ze eraan om iedere vrouw te helpen bij het uitkiezen van haar mooiste outfit. Dankzij een breed merken- en matenaanbod van 34 t.e.m. 48 moet dit zeker lukken. Elk seizoen opnieuw mogen jullie de mooiste seizoenscollecties en in- en outdoor events blijven verwachten.


Adres Kursaalpoort 23, 2300 Turnhout

ROUTE

© BERT DE DEKEN

6. Boetiek Marie

Boetiek Marie is de nieuwe fashion & lifestyle store in het hart van de stad. In de Leopoldstraat te Turnhout kan je hier de leukste outfits en must-haves terugvinden van casual chic tot comfy sets.

Adres Leopoldstraat 8, 2300 Turnhout

ROUTE

7. No15 Boutique

In de Leopoldstraat te Turnhout kan je No15 Boutique terugvinden die volledig is gespecialiseerd op lifestyle voor vrouwen. Hier kan je hier een uitgebreide collectie terugvinden aan trendy kleding van gekende kwalitatieve merken. Hier kan je als vrouw terecht voor de perfecte fit van elke leeftijd en met iedere shape.

Adres Leopoldstraat 11, 2300 Turnhout

ROUTE

8. Julia Fashion

Julia is een nieuwe fashion & lifestyle store in het hart van de stad. In 2023 vestigde deze online speler zich op de hippe Le Bon site te Turnhout. Hier kan je hier comfortabele outfits en must-haves terugvinden maar ook leuke accessoires.

Adres Victoriestraat 15, 2300 Turnhout

ROUTE

9. Yannucci

Katleen opende in 1986 een charmante boetiek met exclusieve merken voor echte fashionista’s onder de naam Yannucci. Met de komst van dochter Charlotte is opvolging verzekerd en staan beiden ​​5 dagen per week klaar voor een vlotte service en eerlijk advies.

Adres Leopoldstraat 3, 2300 Turnhout

ROUTE

10. Sarah Boetiek

Sarah is een gezellige boetiek in het hart van het winkelcentrum van Turnhout. Je wordt in de Leopoldstraat verwelkomt in een warm interieur en met persoonlijke service. Je vindt hier de leukste kleding, accessoires en juwelen die mee zijn met de trends, met een hart voor vrouwen.

ROUTE

11. Manhattan

Manhattan Boetiek is een ‘got to visit’ fashion store in het hart van de stad. In de Gasthuisstraat is deze vaste waarde een echte aanrader voor vrouwen die op zoek zijn naar de leukste outfits en accessoires.

ROUTE

Total
0
Shares
Previous Article

t' Pannehoekske, more than pancakes

Related Posts