Cachet de Cire, no-nonsense cuisine

Cachet de Cire is de ideale uitvalsbasis voor food liefhebbers die op zoek zijn naar meerwaarde. Een moderne intieme setting de ideale basis vormt om te relaxen en bij te tanken met eerlijke no-nonsense gerechten en heerlijke wereldwijnen.

Chef Greet Verbeeck serveert hier naast klassiekers ook eigentijdse interpretaties en unieke smaakcombinaties. De basis is Frans-Italiaans die verrijkt wordt met elementen en kruiden vanuit de hele wereld. Deze kwaliteit wordt dan ook jaarlijks gewaardeerd in Gault Millau (dit jaar 13,5 op 20) en Bistronomie. Kortom een echte aanrader!

Zalig overnachten

Naast een verfijnde keuken, biedt Cachet de Cire ook plaats aan toeristen die de stad willen ontdekken. Zo hebben zij drie kamers ter beschikking in de gezellige Bed & Breakfast boven het restaurant.

Contact

Guldensporenlei 23
2300 Turnhout

ROUTE

E. info@cachetdecire.be
M. +32 (0)472 554 213

Vrijdag, zaterdag, zondag, maandag 18u – 22u

Total
0
Shares
Previous Article

Miraneau, genieten aan het water

Next Article

PUUR, culinair genieten

Related Posts